Dessa hundar tar vi

Dessa hundar tar vi

Vi tar emot tikar och kastrerade hanar. Din hund skall ha fyllt 1 år för att få börja hos oss. Hur många hundar vi har inskrivna beror på hur många vi är bland personalen. Vi har tillstånd för att ta emot 12 hundar.

För oss är det viktigt att hundarna passar bra ihop och trivs med varandra. Det är mycket att ta hänsyn till, till exempel ålder, ras och storlek. Det är också viktigt att din hund kan vara både i flock med andra hundar och vila ensam eller med en hundkompis i box. Din hund behöver ha en stor tolerans till nya människor, eftersom det är många som rör sig i våra lokaler. Allt ifrån nya deltagare i daglig verksamhet till sotare och fastighetsskötare. Din hund skall inte heller vara skällig eller vaktig och den behöver kunna gå okej i koppel och inte reagera nämnvärt på yttre stimuli – som andra hundar, djur, fordon eller människor, när vi går på promenad. Hos oss skall både människor och hundar kunna koppla av. De som arbetstränar eller har daglig verksamhet hos oss är ofta i behov av en lugn och stressfri arbetsmiljö. Därför förbehåller vi oss rätten att välja vilka hundar vi tar in i hundflocken.

Din hund behöver vara frisk och fri från ohyra. Den skall också vara vaccinerad mot parvo, valpsjuka, hcc och kennelhosta. Kennelhosta skall ske vare år. Du har ansvar för att din hund är fullt vaccinerad och skall kunna visa upp vaccinationsintyg.

Din hund skall vara försäkrad och du skall kunna visa upp försäkringsbevis för oss.

Vid misstanke om sjukdom/skada/smitta är du skyldig att ta din hund till veterinären och ha hunden hemma tills den är tillräckligt frisk att vara på dagis igen.

Ibland behöver man vänta för att få in sin hund på vårt hunddagis. Då finns en kölista att sätta upp sig på.

Därefter ta vi kontakt med dig för att boka ett studiebesök hos oss. Under besöket får vi träffa dig och din hund och ni oss. Då har vi möjlighet att ställa frågor till varandra. Därefter tar vi beslut om en provmånad blir aktuell. Under provmånaden har vi rätt att säga upp med omedelbar verkan. Fungerar det däremot bra, så blir ni erbjudna en plats. Därefter har vi en uppsägningstid på en månad.